Transportje aanmelden

Over Transportje.nl

Wij zijn gericht op zowel de particuliere als zakelijke markt.

In de transportwereld zijn wij geen onbekende. Service en betrouwbaarheid vormen bij ons de leidraad van ons bedrijf. Geen opdracht is te gek, dankzij de contacten in de transportwereld kunnen wij u veel moeite besparen om van uw “transportprobleem” ons “probleem” te maken. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw transport. Wij gaan alleen in zee met vakbekwame gecertificeerde transporteurs.

Zendingen van 5 kilo tot 150.000 kilo, het is allemaal mogelijk. Niks is te gek, wij onderhouden bijvoorbeeld het contact met uw ontvangers omtrent de status van hun zendingen en coördineren vanzelfsprekend alles wat hier verder nog bij nodig is. Wij werken met een klein maar hecht team waardoor wij u de zogenaamde ‘personal touch’ kunnen aanbieden. Zo weet u als klant altijd met wie u wat heeft geregeld en bent u binnen ons team ook nooit een onbekende.

U vindt ons bedrijf in de Zaanstreek. Verder werken wij samen met professionele vervoerspartners. Vraag gerust om meer informatie, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van transportje.nl!

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Neem contact op

0570 832954

Bij geen bereik zijn we druk bezig, bel dan mobiel

06 21 18 06 22